Teljes mértékben magyar tulajdonú cégcsoportunk több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik.

Nem ma kezdtük a szakmát és büszkék vagyunk arra, hogy van olyan kollégánk, aki már több mint 40 esztendeje sikeres szereplője az ágazatnak, de munkatársaink zöme is 20-30 éves tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi szinten is. Erre a megbízható kollektívára, az ő szaktudásukra építettük vállalkozásunkat, és az idő minket igazolt.

Folyamatosan keressük azokat az innovatív megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélküli magas minőségi otthonokat alkothassunk, rövid határidővel. GablokHouse alapítását is több éves előkészítő és kutatómunka előzte meg. A piacon elérhető építési rendszerek közül végül a belga Gablok mellett tettük le a voksunkat, mert ebben láttuk visszaköszönni azon értékeket, amelyeket mi is elengedhetetlennek tartunk.

Munkánk során a több évtizedes szakmai tapasztalatot ötvözzük a legmodernebb technológiával, mindezt a ránk jellemző maximalizmussal. Munkavégzésünket talán úgy jellemezhetnénk, hogy olyan odafigyeléssel dolgozunk, mintha minden egyes épületet saját magunknak építenénk.

A GABLOK Házak belga licenc alapján épülnek. 25 éves szakmai tapasztalat és sokéves kutatás-fejlesztés, tesztelés alapján alkották meg a rendszert, amely Belgium mellett Hollandiában, Németországban és az Egyesült Királyságban is bizonyította: lehet egyszerűen, gyorsan, gazdaságosan, a XXI. század kívánalmainak megfelelően sajátkezűleg házat építeni.

Vestibulum commodo

Fusce ut velit laoreet

2018


Mauris rhoncus orci in imper diet placerat. Vestibulum.

2017


Vestibulum. Mauris rhoncus orci in imper diet placerat.


2016


Vestibulum. Mauris rhoncus orci in imper diet placerat.

2014


Mauris rhoncus orci in imper diet placerat. Vestibulum.

Fusce ut velit laoreet, tempus arcu eu, molestie tortor. Nam vel justo cursus, faucibus lorem eget

Mauris rhoncus orci in imperdiet placerat. Vestibulum euismod nisl suscipit ligula volutpat, a feugiat urna maximus. Cras massa nibh, tincidunt ut eros a, vulputate.